

برگزار شده توسط : دانش پژوهان
چهارمين كنفرانس رويكردهاي نوين روابط عمومي ايران
تاریخ برگزاری : 22 تير ماه 1402
هوش مصنوعی و آینده روابط عمومی:قوتها ، ضعفها ،تهدیدها و فرصتها
دکتر سید رضا نقیب السادات , فرزانه کوهی
آگاهی و اطلاعرساني در دنياي مدرن امروز به عنصري قوي در تقويت برنامههاي سازماني تبدیل شده است و دستيابي عمومی و تخصصی به زوایای پنهان عملکرد یک مجموعه، از مهم ترین مقاصد و اهداف ارگانهای وابسته به آن مجموعه به شمار ميرود در دنياي حاضر این امر بر عهده روابط عمومی گذاشته شده و به عبارت دیگر روابط عمومي نقش مغز متفكر، قلب تپنده و زبان گوياي سازمان مديريت یک مجموعه را ايفا ميكند از سوی دیگر با توجه به پیشرفت های خیره کننده تکنولوژی ها در دنیای کنونی، هوش مصنوعی توجهات را در صنایع مختلف از جمله، روابطعمومی، بازاریابی و تبلیغات به خود جلب کرده است. هوش مصنوعی (AI) مفهومی گسترده است که شبیهسازی هوش انسانی در ماشینها را در بر میگیرد. این شامل تکرار تواناییهای شناختی مختلف مانند استدلال، بازنمایی دانش، برنامهریزی، یادگیری، پردازش زبان طبیعی، ادراک و حتی توانایی دستکاری اشیا میشود. هوش مصنوعی فراتر از محدودیتهای هوش انسانی است و ماشینها را با قدرت محاسباتی پیشرفته و قابلیتهای حل مسئله توانمند میکند. با جنبههای مختلفی و پتانسیلی که این فناوری دارد، این پژوهش با هدف شناخت تهدیدها و فرصتهای کاربرد هوش مصنوعی در آینده روابط عمومی با استفاده از روش اسنادی و مدارک علمی با تکنیک فیش برداری توصیفی انجام شده است سوال اصلی این است که قوتها ،ضعفها ،تهدیدها وفرصتهای استفاده ازهوش مصنوعی در آینده روابط عمومی چیست ؟ بدین منظور این موضوع در قالب دو بخش ارایه شده است؛ بخش اول به چیستی هوش مصنوعی پرداخته و در بخش دوم تهدیدها و فرصتهای کاربرد هوش مصنوعی در روابط عمومی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج این پژوهش حاکی از آن است که آینده روابط عمومی با تجهیز ابزارهای هوش مصنوعی نوید پیشرفتهای قابل توجهی در این حوزه را میدهد؛ کارگزاران روابط عمومی از هوش مصنوعی برای سنجش و ارزشیابی و تجزیه و تحلیل داده ها استفاده میکنند که در زمان و هزینه مقرونبهصرفه خواهد بود. هوش مصنوعی به افراد در سازمانها این قدرت را میدهد تا از قابلیتهای تحولآفرین آن، تقویت نوآوری و دستیابی به کارایی بیشتر در حوزههای مختلف، استفاده کنند؛ اما تهدیدهای استفاده از هوش مصنوعی این است که هوش مصنوعی توانایی برقراری ارتباطات انسانی را ندارد که این توانایی برای روابط عمومی موفق و ایجاد روابط بسیار مهم است. برنامهریزی رویدادها نیازمند مهارتهای انسانی است که هوش مصنوعی نمیتواند آنها را تکرار کند. هوش مصنوعی کمترین تاثیر را بر روی تفکر نقادانه انسان خواهد داشت در این میان آموزش به کارورزان روابط عمومی برای آگاهی و دانش افزایی از آخرین پیشرفتهای هوش مصنوعی، عنصری کلیدی است.
روابط عمومی، هوش مصنوعی، ماشینیسازی، کارگزاران روابط عمومی.
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
, 1402 , هوش مصنوعی و آینده روابط عمومی:قوتها ، ضعفها ،تهدیدها و فرصتها , چهارمين كنفرانس رويكردهاي نوين روابط عمومي ايران

تاریخ برگزاری : 22 تير ماه 1402
تماس با ما
آدرس دبیرخانه:
اصفهان، بلوار کشاورز، نبش چهارراه مفتح
تلفن تماس:
19- 37779914 (031)
داخلی 307
© کلیه حقوق متعلق به مؤسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو میباشد. (همایش نگار نسخه 11.0.0)