پورتال همایش ها و سمینارهای مؤسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو
  • صفحه اصلی
  • سایت موسسه
Bootstrap Touch Slider
  1. :. صفحه اصلی
  2. آرشیو مقالات رویداد ها
  3. مجموعه مقالات نهمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری
  4. مقاله بررسی کیفیت میکروبی آب آشامیدنی دهستان تازیان
عنوان رویداد : نهمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری
تاریخ برگزاری : 20 آذر ماه 1398

بررسی کیفیت میکروبی آب آشامیدنی دهستان تازیان

Investigation of microbial quality of drinking water of Tazian village
نویسندگان :

زینب علی زاده ( علوم پزشکی )

دانلود فایل   

چکیده

زمینه و هدف : ارتقاء سطح سلامت بدون دستیابی به آب آشامیدنی سالم میسر نیست با توجه به اینکه بیشتر عوامل بیماری زا منشاءآبی دارند و از راه مدفوع به آب راه می یابند ، در این میان آلودگی منابع آب آشامیدنی از لحاظ نقطه نظر بهداشتی از اهمیت خاص برخوردار است و لزوم توجه جدی را می طلبد از این رو شناخت و مطالعه کیفت آب و ارائه رهنمود های لازم در این خصوص به منظور حفظ بهداشت عمومی از اهمیت بالایی برخوردار است که در مطالعه حاضر به بررسی کیفیت میکروبی آب آشامیدنی دهستان تازیان پرداخته است. مواد و روش : مطالعه حاضر یک پژوهش توصیفی مقطعی (Cross Sectional)، کیفیت میکروبی آب آشامیدنی روستاهای دهستان ایسین براساس پارامترهای کل کلیفرم (TC) و کلیفرم مدفوعی (FC)مورد ارزیابی قرار گرفت. نمونه برداری میکروبی بر اساس استاندارد 4208 موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران انجام شد و سنجش کل کلیفرم و کلیفرم مدفوعی بر اساس شماره آزمایش 9221-Bو9221-Eکتاب روش های استاندارد آزمایش های آب و فاضلاب انجام شد. جهت انجام نمونه برداری مقرر گردید از نقاط مصرفی منابع تامین آب هر یک از روستا ها یک نمونه (با سه بار تکرار) در هر ماه گرفته شود. تعداد نمونه های میکروبی 468 نمونه شد. یافته ها: نتایج پژوهش حاضر نشان داد که میزان کل کلیفرم تنها در 12.34 در صد روستا اصلی ، 49.65 درصد روستاهای قمر و 27.27درصد روستاها مثبت بوده است. همچنین میزان کلیفرم مدفوعی در 4.93 درصد جمعیت روستای اصلی مثبت بوده است. بحث و نتیجه گیری: براساس رهمنودهای سازمان بهداشت جهانی برای ارزیابی سلامت میکروبی آب، وضعیت میکروبی آب آشامیدنی دهستان تازیان مطلوب می باشد. از این رو بایستی با پایش مداوم شبکه های توزیع و شناسایی منابع ورود آلودگی اقدامات جدی جهت ارتقاء سطح سلامت آب آشامیدنی صورت گیرد.

کليدواژه ها

دهستان تازیان ،آب آشامیدنی ، کیفیت میکروبی

کد مقاله / لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :

نحوه استناد به مقاله

در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
زینب علی زاده , 1398 , بررسی کیفیت میکروبی آب آشامیدنی دهستان تازیان , نهمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری

برگرفته از رویداد



نهمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری
تاریخ برگزاری : 20 آذر ماه 1398


دیگر مقالات این رویداد

  • ساختمان های هوشمند با رویکرد معماری پایدار
  • ارزشیابی محیط‌زیستی محل دفن پسماندهای شهری بر اساس شاخص الکنو (مطالعه موردی: مرکز دفن انجیل‌سی، بابل)
  • منظر پارادوکسال در خیابانهای پایتخت ترکمنستان
  • اصول طراحی فضاهای شهری انسان محور با رویکرد بازآفرینی
  • بررسی تاثیر سایه حاصل از پوشش گیاهی با هدف کاهش جزایر حرارتی شهری
  • معماری زیرزمینی و نقش آن در نگهداشت انرژی و پایداری محیطی
  • تاب‌آوری: بازگشت به تعادل یا اقدام تحول‌گرا؟
  • بررسی تجلی اصل وحدت در معماری ایرانی-اسلامی (مسجد جامع عتیق اصفهان)
  • Investigating Effect of Using Green Corridors for Creating Sustainable Landscapes in Urban Environments
  • زباله سوزها و اثرات زیست محیطی آنها در کشور ایران
  • تماس با ما


     آدرس دبیرخانه:
    اصفهان، بلوار کشاورز، نبش چهارراه مفتح
    تلفن تماس:
    19- 37779914 (031)
    داخلی 307

    © کلیه حقوق متعلق به مؤسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو می‌باشد. (همایش نگار نسخه 11.0.0)