
بهبود تغذیه جامعه از طریق طراحی شهری با رویکرد توسعه پایدار
Improving community nutrition by urban design with a sustainable development approach
نویسندگان :
سید میلاد دیباجی ( دانش پژوهان ) , ریحانه آقایی ( دانشگاه علوم پزشکی اصفهان )
چکیده
داشتن جامعه ی سلامت از حقوق اولیه شهروندی محسوب می شود. حوزه سلامت موضوعی است که مشارکت رشته های متعددی را می طلبد و محدود به علوم پزشکی نیست، در این بین طراحان شهری با استفاده از دانش و فنون خود می توانند بستر احقاق این حقوق را فراهم نمایند. از ارکان سلامتی جامعه می توان به تغذیه جامعه اشاره نمود که بیشترین تاثیر را بر سلامتی افراد دارد. طراحان شهری با مطالعه عوامل تاثیر گذار بر تغذیه جامعه و ابعاد شهری می توانند علاوه بر ایجاد پلی مابین این دو، منظری زیبا و دل نشین در سطح شهر بوجود آوردند و کارآمدی شهر در حوزه سلامت را با توجه به تغذیه جامعه بهبود بخشند. برای دست یابی به هدف پژوهش ابتدا عوامل موثر بر تغذیه جامعه را ازکتاب کراوس 2017گردآوری کردیم، سپس با مطالعه کتاب مکان های عمومی فضاهای شهری از متیوکارمونا ابعاد شهر،مولفه و روش های تحلیل هر بعد را استخراج و با عوامل موثر بر تغذیه جامعه که با این ابعاد قابل بررسی بودند تطابق دادیم. در آخر چهارچوب و راه حل هایی برای بهبود تغذیه جامعه از طریق طراحی شهری با رویکرد توسعه پایدار را ارائه نمودیم.کليدواژه ها
تغذیه جامعه،طراحی شهری،توسعه پایدارکد مقاله / لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است :نحوه استناد به مقاله
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:, 1398 , بهبود تغذیه جامعه از طریق طراحی شهری با رویکرد توسعه پایدار , نهمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار و عمران شهری
برگرفته از رویداد
دیگر مقالات این رویداد
تماس با ما
آدرس دبیرخانه:
اصفهان، بلوار کشاورز، نبش چهارراه مفتح
تلفن تماس:
19- 37779914 (031)
داخلی 307
© کلیه حقوق متعلق به مؤسسه آموزش عالی دانش پژوهان پیشرو میباشد. (همایش نگار نسخه 11.0.0)